MENOX

MENOX

- PYSY MENOSSA MUKANA -

TBA

24'

Mikä ihmeen menox?

Elämyksiä, muistoja, ihmisiä.

Olemme aloittava startup-yritys, jonka missiona on tuoda kuluttajat ja tapahtumajärjestäjät yhteen. Tulossa oleva sovellus tarjoaa monipuolisen ja ainutlaatuisen tavan markkinoida sekä tiedottaa tapahtumista.

Kasvata yleisöä – Kasvata yhteisöä. 

Kuluttajana löydät kiinnostavat tapahtumat mistä tahansa; helposti ja nopeasti. Ei hukkuneita somepäivityksiä tai vaikeasti löydettäviä tapahtumatietoja. Menox tekee tapahtumien löytämisestä vaivatonta ja hauskaa.

Pysy ajan tasalla – Pysy menossa mukana.

Sovelluksemme julkaistaan vuoden 2024 kuluessa ja etsimme tapahtumajärjestäjiä ja kuluttajia sovelluksemme pilottiin!

Tapahtumajärjestäjä

Menox – tapahtumasovellus tuo innovatiivisen ja tehokkaan tavan markkinoida ja tiedottaa tapahtumistasi. Älä enää luota perinteisiin mainoskanaviin – Menox auttaa sinua kasvattamaan yleisöäsi ja luomaan vahvaa yhteisöä tapahtumiesi ympärille.

TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄ

Luo Järjestäjäprofili

Menoxin avulla voit tavoittaa uuden yleisön, joka on kiinnostunut juuri sinun tapahtumastasi. Rakenna yhteisöäsi ja kasvata tapahtumiesi suosiota.

LUO TAPAHTUMA

Luo Tapahtuma

Julkaise tapahtumasi helposti ja nopeasti. Menoxin avulla tavoitat kohdeyleisösi ja varmistat, että tapahtumasi saavat ansaitsemansa huomion.

ANALYTIIKKA

Analytiikka

Hyödynnä Menoxin tarjoamat markkinointityökalut lähettämällä tiedotteita ja keräämällä arvokasta tietoa käyttäjistäsi sinulle hyödynnettäväksi.

Käyttäjille

Tulevaisuuden tapahtumagalleria – sinun henkilökohtainen pääsylippusi alueesi tapahtumiin! Sovelluksemme tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän ominaisuuksia, jotka tekevät tapahtumien löytämisestä, seuraamisesta ja niihin osallistumisesta helpompaa ja interaktiivisempaa kuin koskaan aiemmin.

Käyttäjille